UW NAGELS ALS BLIKVANGER

De dagelijkse verzorging van uw uiterlijk is een must als moderne vrouw. Ook uw handen en nagels verdienen daarbij uw aandacht. Verzorgde handen en nagels zijn immers een blikvanger. Sophie's Nagelstudio verzorgt uw handen en nagels en zorgt voor net dat beetje extra. Wij werken met gels die op uw nagel of kunstnagel worden aangebracht (gelnagels).

Ook uw tenen kunnen voorzien worden van de perfecte teennagel. De gels worden aangebracht over uw natuurlijke nagels en zorgen voor een langdurig resultaat.

Gelnagels zijn een echte revolutie op het gebied van verzorgde nagels! Ook als u werkt, de vaat doet of poetst, uw nagels zijn steeds glanzend en mooi van kleur. De gels worden in enkele lagen op de nagels aangebracht. Vervolgens wordt de gellaag onder een UV-lamp uitgehard. Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat. Tot slot wordt geëindigd met een verzorgende olie voor de nagelriemen. Om uw gelnagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer één keer om de 3 à 4 weken moeten nabehandeld worden.

Natuurlijk kan u voor uw gelnagels kiezen voor een French manicure look (French Manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is, en het nagelbed naturel of roze), diverse versieringen, of een afwerking met diverse kleuren of tekeningen ... of gewoon naturel. Bovendien zijn gelnagels een ideaal middel voor nagelbijters om nagelbijten af te leren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Sophie's Nagelstudio - Zangerheistraat 108, 3740 Eigenbilzen, T +32 89 25 53 75, M +32 472 97 32 63, sophie@sophiesnagelstudio.be

pictosdonkerpictosdonker1pictosdonker2

LOGIN |Login